ΜΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

 Ο Ηλεκτρολογικός Τομέας τού 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους: Ιωάννη Τζωρτζάκη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ12 Μηχανικών (Κρήτης και Κυκλάδων), Μιχαήλ Λαγουδάκο, Σχολικό Σύμβουλο Ηλεκτρολόγων ΠΕ12 (ΔΔΕ Β΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Κρήτης), Επιστημονική-Επαγγελματική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.ΤΕ.Μ. Παράρτημα Κρήτης), Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνει το «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας Μάρτιος 2016» στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

 Στα πλαίσια του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας» θα πραγματοποιηθούν: ημερίδες, παρουσιάσεις και δρώμενα που σκοπό έχουν να προάγουν τη γνώση για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, καθότι η  ηλεκτρική ενέργεια  είναι ένα κοινωνικό αγαθό που κάνει τη καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη γνώση για την ασφαλή χρήση της.  

Ο «Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας» απευθύνεται σε όλους τους χρήστες της ηλεκτρικής ενέργειας, Μαθητές, Σπουδαστές, Γονείς, καθώς επίσης στους Επαγγελματίες του χώρου.

Μέσα από τις δράσεις του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας»  θα υπάρξει ενημέρωση  σε θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς επίσης ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες και συστήματα που έχουν αναπτυχθεί.
 
Η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση με Λύκεια ανοικτά στη κοινωνία, εκπαιδεύει, συνδράμει, ενημερώνει, συντονίζει με τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για την ασφαλή χρήση της ενέργειας και των τεχνολογιών αιχμής.

                               Οι δράσεις λαμβάνουν χώρα στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου Κρήτης (Πιτσουλάκη 24,  Κηπούπολη,  Ηράκλειο).

  

                    Πληροφορίες δίνονται αναλυτικά:     στο δικτυακό τόπο « ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»: http://electricalsafetygreece.weebly.com
                                                                                                       και την ιστοσελίδα του 1ου ΕΚ Ηρακλείου: http://www.1sekirak.gr

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

6187883

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
1414
2051

Η IP σας είναι: 157.55.39.10