FENG SHUI - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Αγαπητοί φίλοι, για τη φετινή χρονιά,...

... τις ευνοϊκότερες ποιότητες ενέργειας δέχονται οι: Β, Α, ΝΑ κατευθύνσεις (περιοχές) και

η κεντρική περιοχή του σπιτιού σας πάνω στην κάτοψη.

Ενώ, δυσμενέστερες ποιότητες ενέργειας δέχονται οι: Ν και ΒΔ κατεύθυνση (περιοχή) και

προσοχή χρειάζονται οι: Δυτική και ΝΔ περιοχή του σπιτιού σας.

Έτσι το Πα κούα διαμορφώνεται ως εξής:

 

Κέντρο: εδώ έρχεται φέτος το άστρο 1 που φέρνει τύχη στην καριέρα, στον πλούτο και ευκαιρίες αναγνώρισης και προαγωγής.

Όσοι έχουν δωμάτιο και κοιμούνται στο κέντρο του σπιτιού, θα έχουν ευκαιρίες να ερωτευτούν και να κάνουν καινούργια σχέση. Όσοι θέλουν λοιπόν να ενισχύσουν αυτή την ενέργεια, μπορούν να τοποθετήσουν μπλε κρυσταλο και 2 τυχερές πάπιες (κρυστάλλινες ή από ροζ κουάρτζ). Αν όμως είστε παντρεμένοι και θέλετε να περιορίσετε την ενέργεια αυτή του ρομάντζου, με τρίτα πρόσωπα,θα πρέπει να αποφεύγεται το συγκεκριμένο χώρο και να τον διακοσμήσετε με κίτρινο χρώμα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε εκεί,ένα πίνακα που απεικονίζει πετεινό ή πετεινό σε διακοσμητικό. Αν υπάρχει τουαλέτα στο κέντρο του σπιτιου, χάνονται οι παραπάνω ευκαιρίες καριέρας, ρομάντζου και πλούτου, γιατί η ενέργεια αυτή είναι υδάτινη και χάνεται από τη ροή της τουαλέτας προς τα κάτω. 

 

Βορινή: η ουράνια ενέργεια που δέχεται φέτος η περιοχή αυτή του σπιτιού σας, το άστρο 6 συνδέεται με την καλή υπόληψη, την εξουσία και ανήκει στο στοιχείο του μετάλλου. Αν βρίσκετε εδώ η είσοδος του σπιτιού σας, ή οπoιαδήποτε άλλη πόρτα ή παράθυρο, είναι καλό να τη χρησιμοποιείτε, να μπαινοβγαίνετε συχνά, γιατί έτσι ενεργοποιείτε την ενέργεια αυτή και θα έχετε φυσικά πολλές ευκαιρίες για βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης. Διακοσμήστε την με χρυσό, ασημί, καφέ ή κίτρινο χρώμα και τοποθετήστε κρυστάλλους χαλαζία για να ενισχύσετε την ενέργεια αυτή.

 

Ανατολική: εδώ έρχεται το άστρο 8, πολύ ευνοική ενέργεια, για όσους έχουν την είσοδο τους σε αυτή την κατεύθυνση, το γραφείο τους ή κοιμούνται εδώ.

Θα έχουν σταθερή οικονομική πρόοδο ευτυχία. Ενισχύστε την ενέργεια με κόκκινο και κίτρινο χρώμα, κέρματα δεμένα με κόκκινη κλωστή, το βάζο του πλούτου, πουγκιά και κασελάκια πλούτου ή ότι άλλο αντικείμενο θεωρούμε τυχερό. 

 

Νότιο Ανατολική: Η περιοχή αυτή δέχεται την πύρινη ενέργεια 9, που φέρνει αναγνώριση και φήμη, αρμονία στα ζευγάρια και γονιμότητα. Τοποθετήστε εδώ 2 κόκκινες κρυστάλλινες μπάλες, και 1 πίνακα με ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αν εδώ βρίσκεται η κουζίνα σας ενισχύστε την αντιπυρική προστασία.

 

Νότια: η περιοχή αυτή πάνω στην κάτοψη δέχεται μια αρνητική επιρροή για φέτος, το άστρο 5 με γήινο στοιχείο, που συνδέεται με προβλήματα υγείας, πεπτικού, μάτια, καρδιά, αλλά και οικονομικά ή νομικά προβλήματα. Αν μάλιστα εδώ έχετε είσοδο, ή κρεβατοκάμαρα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί. Το καλύτερο θα ήταν να αποφεύγεται το χώρο όσο μπορείτε και να μην κοιμάστε εδώ. Η ενέργεια αυτή αντιμετωπίζεται με μεταλλικό ήχο από ρολόι με μεταλλικό εκκρεμές που ηχεί ανα ώρα. Η μουσική πιάνου επίσης είναι θεραπεία χώρου για αυτή την περιοχή φέτος. Ένας πίνακας HETU είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι, εναντίον αυτής της επιβλαβής ενέργειας. Οι πίνακες HETU, σε τρισδιάστατη μορφή, φτιάχνονται ατομικά, μετά από παραγγελία.

Αποφύγετε τα κόκκινα και καφέ χρώματα,

βάλτε χρυσό/ασημί και λευκό χρώμα στην περιοχή αυτή.

Οι μεταλλικές εικόνες/εικονοστάσι είναι must εδώ, στον νότιο τοίχο της Νότιας περιοχής του σπιτιού σας.

Μην κάνετε ανακαινίσεις και επεμβάσεις, ούτε ένα καρφί στον τοίχο, στην Νότια κατεύθυνση της κάτοψής σας. 

 

 

Βορειοδυτική: η δεύτερη δυσμενέστερη ενέργεια μετά από εκείνη του νότου, το άστρο 2 έρχεται σε αυτή ην περιοχή του σπιτιού σας για φέτος και συνδέεται με ασθένειες, ατυχήματα και οικονομικά μπερδέματα.

Όσοι φυσικά κοιμούνται σε βορειοδυτικό δωμάτιο του σπιτιού, θα δεχτούν περισσότερο αυτή ην άσχημη ενέργεια, αλλά και ο πιο ηλικιωμένος άνδρας στο σπίτι θα πρέπει να προσέξει την υγεία του φέτος. Καλό θα ήταν να μην κοιμάστε εδώ. Τοποθετήστε δυο κολοκύθες υγείας (wu lo), σε φυσικό ή χρυσό χρώμα, με ανοικτό στόμιο για την προστασία της υγείας και 6 νομίσματα του Ι-τσινγκ δεμένα με κόκκινη κορδέλα για τις οικονομικές απώλειες.

 

Νοτιοδυτική: η μεταλλική ενέργεια, το άστρο 7, που έρχεται φέτος, σε αυτό το τμήμα του σπιτιού σας, συνδέεται με πισώπλατα μαχαιρώματα και συκοφαντίες, κλοπή και εξαπάτηση.

Θα επηρεάσει άμεσα όσους κοιμούνται ΝΔ αλλά και την μητέρα ή σύζυγο του σπιτιού. Αν υπάρχει πόρτα εδώ, ενισχύστε την αντικλεπτική σας προστασία. Τα προβλήματα υγείας μπορεί να σχετίζονται με το στόμα ή το στήθος της γυναίκας αλλά και πάλι να ήταν καλό να το δει κάποιος σύμβουλος, σε συνδυασμό με το χάρτη κατόψεως που βγάζει η μέτρηση του χώρου σας. Χρησιμοποιείστε χρώματα νερού(σκούρο μπλε και μαύρο), ή αληθινό νερό. #...Σιντριβάνι Εσωτερικού Χώρου...#

 

Δυτική: η ξύλινη ενέργεια, το άστρο 3, που επισκέπτεται φέτος το δυτικό τμήμα του σπιτιού σας φέρνει διαφωνίες και διαμάχες ενδοοικογενειακές. Μην συζητάτε εδώ σημαντικά θέματα, ειδικά αν βρίσκεται εδώ το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο σας. Είναι προτιμότερη η ανατολική και νοτιοανατολική κατεύθυνση για συζητήσεις. Ένας τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτή την ενέργεια είναι τα χρώματα φωτιάς που εξαντλούν το ξύλο και να αποφύγετε τα χρώματα του νερού που τρέφουν το ξύλο. Μην κάνετε θόρυβο σε αυτό το δωμάτιο.

 

Βορειοανατολική: η ξύλινη ενέργεια, το άστρο 4, που δέχεται αυτή η πλευρά, συνδέεται με ταξίδια, ρομαντικά πάθη, ακαδημαϊκά επιτεύγματα και δημιουργικές ενασχολήσεις. Αν έχετε εδώ κρεβατοκάμαρα ή είσοδο και είστε μόνοι το πιθανότερο είναι να βρείτε σύντροφο αυτή τη χρονιά. Αλλά και στο ζευγάρι μπορεί κάποιος από τους δυο ή και οι δύο να ξεμυαλιστεί με τρίτο πρόσωπο. Για να ενισχύσετε αυτή την ενέργεια χρησιμοποιείστε μπλε και μαύρο χρώμα αλλά και νερό σε πίνακες, βάζο με 4 μπαμπού ή μπλε άνθη. Επίσης αντικείμενα που έχουν σχέση με ζευγάρια και έρωτα. Αν εδώ είναι το γραφείο σας θα έχετε δημιουργικές δραστηριότητες όλο το χρόνο που θα αποφέρουν χρήμα αν στην ανατολική κατεύθυνση έχετε πόρτα και συνδέεται άμεσα με το γραφείο σας.

 

Εφόσον δεν επιθυμείτε ρομαντικά πάθη, θα πρέπει να περιορίσετε αυτήν την ενέργεια με θεραπείες φωτιάς και μετάλλου, ασημένια αντικείμενα, μπρούτζινα διακοσμητικά, ασημί και κόκκινες κουρτίνες, λευκά κεριά που θα τα ανάβετε τακτικά, ώστε να προστατέψετε το γάμο σας.

 

ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΨΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017

                                                                      Δέσποινα Μπούρα

Σύμβουλος ευνοϊκής χωροθέτησης Feng Shui 

FSRC Certified Practitioner

www.astrofengshui.gr

 

 

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

6050271

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
673
1522

Η IP σας είναι: 5.255.231.169