Ηλεκτρολογικά Θέματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ημερίδας - 1° ΕΠΑΛ Αρκαλoχωρίου - Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το 1° ΕΠΑΛ (Επαγγελματικό Λύκειο) Αρκαλοχωρίου
διοργανώνει Ημερίδα στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων
το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, το απόγευμα και ώρα 16:00,
αναφορικά με το θέμα:
 
«Γιατί να επιλέξω το ΕΠΑ.Λ., Δυνατότητες - Προοπτικές»
 
με θεματολογία:
 
1. Απόκτηση των αποφοίτων όχι μόνο Απολυτηρίου, αλλά και Πτυχίου Επαγγελματικής ιδιότητας (Επιπέδου 4),
για άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας
 
2. Μόνο οι Απόφοιτοι Μαθητές που κατέχουν Απολυτήριο και Πτυχίο ΕΠΑ.Λ. μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα της «Μαθητείας».

     Η μαθητεία πρόκειται για Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 9μηνης διάρκειας, αμειβόμενων εργαζόμενων σε φορείς Δημόσιου ή Ιδιωτικού Φορέα,
     που θα τους υποδείξει η αντίστοιχη Σχολική μονάδα που ανήκουν, με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και
     δυνατότητα πιστοποίησης για απόκτηση επιπέδου 5.
 
3. Εισαγωγή με Πανελλαδικές στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ΤΕΙ (Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) και σε ΑΕΙ (Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα)
σε ποσοστό 1% επί των εισακτέων μαθητών αποκλειστικά από τα ΕΠΑ.Λ. (η πρόσβαση αυτή στα ΑΕΙ ισχύει από το σχολικό έτος 2016-2017).
 

Περισσότερα...

FENG SHUI - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Αγαπητοί φίλοι, για τη φετινή χρονιά,...

... τις ευνοϊκότερες ποιότητες ενέργειας δέχονται οι: Β, Α, ΝΑ κατευθύνσεις (περιοχές) και

η κεντρική περιοχή του σπιτιού σας πάνω στην κάτοψη.

Ενώ, δυσμενέστερες ποιότητες ενέργειας δέχονται οι: Ν και ΒΔ κατεύθυνση (περιοχή) και

προσοχή χρειάζονται οι: Δυτική και ΝΔ περιοχή του σπιτιού σας.

Έτσι το Πα κούα διαμορφώνεται ως εξής:

 

Κέντρο: εδώ έρχεται φέτος το άστρο 1 που φέρνει τύχη στην καριέρα, στον πλούτο και ευκαιρίες αναγνώρισης και προαγωγής.

Όσοι έχουν δωμάτιο και κοιμούνται στο κέντρο του σπιτιού, θα έχουν ευκαιρίες να ερωτευτούν και να κάνουν καινούργια σχέση. Όσοι θέλουν λοιπόν να ενισχύσουν αυτή την ενέργεια, μπορούν να τοποθετήσουν μπλε κρυσταλο και 2 τυχερές πάπιες (κρυστάλλινες ή από ροζ κουάρτζ). Αν όμως είστε παντρεμένοι και θέλετε να περιορίσετε την ενέργεια αυτή του ρομάντζου, με τρίτα πρόσωπα,θα πρέπει να αποφεύγεται το συγκεκριμένο χώρο και να τον διακοσμήσετε με κίτρινο χρώμα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε εκεί,ένα πίνακα που απεικονίζει πετεινό ή πετεινό σε διακοσμητικό. Αν υπάρχει τουαλέτα στο κέντρο του σπιτιου, χάνονται οι παραπάνω ευκαιρίες καριέρας, ρομάντζου και πλούτου, γιατί η ενέργεια αυτή είναι υδάτινη και χάνεται από τη ροή της τουαλέτας προς τα κάτω. 

 

Βορινή: η ουράνια ενέργεια που δέχεται φέτος η περιοχή αυτή του σπιτιού σας, το άστρο 6 συνδέεται με την καλή υπόληψη, την εξουσία και ανήκει στο στοιχείο του μετάλλου. Αν βρίσκετε εδώ η είσοδος του σπιτιού σας, ή οπoιαδήποτε άλλη πόρτα ή παράθυρο, είναι καλό να τη χρησιμοποιείτε, να μπαινοβγαίνετε συχνά, γιατί έτσι ενεργοποιείτε την ενέργεια αυτή και θα έχετε φυσικά πολλές ευκαιρίες για βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης. Διακοσμήστε την με χρυσό, ασημί, καφέ ή κίτρινο χρώμα και τοποθετήστε κρυστάλλους χαλαζία για να ενισχύσετε την ενέργεια αυτή.

 

Ανατολική: εδώ έρχεται το άστρο 8, πολύ ευνοική ενέργεια, για όσους έχουν την είσοδο τους σε αυτή την κατεύθυνση, το γραφείο τους ή κοιμούνται εδώ.

Θα έχουν σταθερή οικονομική πρόοδο ευτυχία. Ενισχύστε την ενέργεια με κόκκινο και κίτρινο χρώμα, κέρματα δεμένα με κόκκινη κλωστή, το βάζο του πλούτου, πουγκιά και κασελάκια πλούτου ή ότι άλλο αντικείμενο θεωρούμε τυχερό. 

 

Νότιο Ανατολική: Η περιοχή αυτή δέχεται την πύρινη ενέργεια 9, που φέρνει αναγνώριση και φήμη, αρμονία στα ζευγάρια και γονιμότητα. Τοποθετήστε εδώ 2 κόκκινες κρυστάλλινες μπάλες, και 1 πίνακα με ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αν εδώ βρίσκεται η κουζίνα σας ενισχύστε την αντιπυρική προστασία.

 

Νότια: η περιοχή αυτή πάνω στην κάτοψη δέχεται μια αρνητική επιρροή για φέτος, το άστρο 5 με γήινο στοιχείο, που συνδέεται με προβλήματα υγείας, πεπτικού, μάτια, καρδιά, αλλά και οικονομικά ή νομικά προβλήματα. Αν μάλιστα εδώ έχετε είσοδο, ή κρεβατοκάμαρα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί. Το καλύτερο θα ήταν να αποφεύγεται το χώρο όσο μπορείτε και να μην κοιμάστε εδώ. Η ενέργεια αυτή αντιμετωπίζεται με μεταλλικό ήχο από ρολόι με μεταλλικό εκκρεμές που ηχεί ανα ώρα. Η μουσική πιάνου επίσης είναι θεραπεία χώρου για αυτή την περιοχή φέτος. Ένας πίνακας HETU είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι, εναντίον αυτής της επιβλαβής ενέργειας. Οι πίνακες HETU, σε τρισδιάστατη μορφή, φτιάχνονται ατομικά, μετά από παραγγελία.

Αποφύγετε τα κόκκινα και καφέ χρώματα,

βάλτε χρυσό/ασημί και λευκό χρώμα στην περιοχή αυτή.

Οι μεταλλικές εικόνες/εικονοστάσι είναι must εδώ, στον νότιο τοίχο της Νότιας περιοχής του σπιτιού σας.

Μην κάνετε ανακαινίσεις και επεμβάσεις, ούτε ένα καρφί στον τοίχο, στην Νότια κατεύθυνση της κάτοψής σας. 

 

 

Βορειοδυτική: η δεύτερη δυσμενέστερη ενέργεια μετά από εκείνη του νότου, το άστρο 2 έρχεται σε αυτή ην περιοχή του σπιτιού σας για φέτος και συνδέεται με ασθένειες, ατυχήματα και οικονομικά μπερδέματα.

Όσοι φυσικά κοιμούνται σε βορειοδυτικό δωμάτιο του σπιτιού, θα δεχτούν περισσότερο αυτή ην άσχημη ενέργεια, αλλά και ο πιο ηλικιωμένος άνδρας στο σπίτι θα πρέπει να προσέξει την υγεία του φέτος. Καλό θα ήταν να μην κοιμάστε εδώ. Τοποθετήστε δυο κολοκύθες υγείας (wu lo), σε φυσικό ή χρυσό χρώμα, με ανοικτό στόμιο για την προστασία της υγείας και 6 νομίσματα του Ι-τσινγκ δεμένα με κόκκινη κορδέλα για τις οικονομικές απώλειες.

 

Νοτιοδυτική: η μεταλλική ενέργεια, το άστρο 7, που έρχεται φέτος, σε αυτό το τμήμα του σπιτιού σας, συνδέεται με πισώπλατα μαχαιρώματα και συκοφαντίες, κλοπή και εξαπάτηση.

Θα επηρεάσει άμεσα όσους κοιμούνται ΝΔ αλλά και την μητέρα ή σύζυγο του σπιτιού. Αν υπάρχει πόρτα εδώ, ενισχύστε την αντικλεπτική σας προστασία. Τα προβλήματα υγείας μπορεί να σχετίζονται με το στόμα ή το στήθος της γυναίκας αλλά και πάλι να ήταν καλό να το δει κάποιος σύμβουλος, σε συνδυασμό με το χάρτη κατόψεως που βγάζει η μέτρηση του χώρου σας. Χρησιμοποιείστε χρώματα νερού(σκούρο μπλε και μαύρο), ή αληθινό νερό. #...Σιντριβάνι Εσωτερικού Χώρου...#

 

Δυτική: η ξύλινη ενέργεια, το άστρο 3, που επισκέπτεται φέτος το δυτικό τμήμα του σπιτιού σας φέρνει διαφωνίες και διαμάχες ενδοοικογενειακές. Μην συζητάτε εδώ σημαντικά θέματα, ειδικά αν βρίσκεται εδώ το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο σας. Είναι προτιμότερη η ανατολική και νοτιοανατολική κατεύθυνση για συζητήσεις. Ένας τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτή την ενέργεια είναι τα χρώματα φωτιάς που εξαντλούν το ξύλο και να αποφύγετε τα χρώματα του νερού που τρέφουν το ξύλο. Μην κάνετε θόρυβο σε αυτό το δωμάτιο.

 

Βορειοανατολική: η ξύλινη ενέργεια, το άστρο 4, που δέχεται αυτή η πλευρά, συνδέεται με ταξίδια, ρομαντικά πάθη, ακαδημαϊκά επιτεύγματα και δημιουργικές ενασχολήσεις. Αν έχετε εδώ κρεβατοκάμαρα ή είσοδο και είστε μόνοι το πιθανότερο είναι να βρείτε σύντροφο αυτή τη χρονιά. Αλλά και στο ζευγάρι μπορεί κάποιος από τους δυο ή και οι δύο να ξεμυαλιστεί με τρίτο πρόσωπο. Για να ενισχύσετε αυτή την ενέργεια χρησιμοποιείστε μπλε και μαύρο χρώμα αλλά και νερό σε πίνακες, βάζο με 4 μπαμπού ή μπλε άνθη. Επίσης αντικείμενα που έχουν σχέση με ζευγάρια και έρωτα. Αν εδώ είναι το γραφείο σας θα έχετε δημιουργικές δραστηριότητες όλο το χρόνο που θα αποφέρουν χρήμα αν στην ανατολική κατεύθυνση έχετε πόρτα και συνδέεται άμεσα με το γραφείο σας.

 

Εφόσον δεν επιθυμείτε ρομαντικά πάθη, θα πρέπει να περιορίσετε αυτήν την ενέργεια με θεραπείες φωτιάς και μετάλλου, ασημένια αντικείμενα, μπρούτζινα διακοσμητικά, ασημί και κόκκινες κουρτίνες, λευκά κεριά που θα τα ανάβετε τακτικά, ώστε να προστατέψετε το γάμο σας.

 

ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΨΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017

                                                                      Δέσποινα Μπούρα

Σύμβουλος ευνοϊκής χωροθέτησης Feng Shui 

FSRC Certified Practitioner

www.astrofengshui.gr

 

 

FENG SHUI - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016

Αυτές τις γιορτές ακολουθείστε απλές συμβουλές για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b11 %ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b12

 Για γούρι  - Θέλετε να προσελκύσετε στο σπίτι σας άφθονη θετική ενέργεια;

 • Χρησιμοποιώντας μια πυξίδα, εντοπίστε τις πόρτες που βρίσκονται στη βόρεια και τη νότια πλευρά του σπιτιού, και τοποθετήστε σε καθεμία τρία μεταλλικά καμπανάκια περασμένα σε κόκκινη κορδέλα. Στη ΝΔ πλευρά τοποθετήστε μια γάτα πλούτου που κουνάει το χεράκι της. Η ενέργεια από τα καμπανάκια και η κίνηση θα προσελκύσει νέες θετικές ευκαιρίες και θα ενεργοποιήσει τον πλούτο σας.
 •  Κρεμάστε στην εξώπορτα του σπιτιού σας, ένα στεφάνι από κλαδιά πεύκου στολισμένο με μια κόκκινη κορδέλα.
 • Αν προτιμάτε τα λουλούδια, φτιάξτε μια σύνθεση με τα πέντε είδη που θεωρούνται πιο τυχερά στο φενγκ σούι: την πεόνια, το χρυσάνθεμο, τη μανόλια, την ορχιδέα και το λωτό, που συμβολίζουν, αντιστοίχως, την αγάπη και την τιμή, την ευεξία και τη χαρά, την τρυφερότητα, τη φινέτσα και την πνευματική ανάταση.
 • Αν προτιμήσετε μια γιρλάντα από υφασμάτινα ή χάρτινα λουλούδια, φροντίστε να είναι πεντακάθαρη, γιατί η σκόνη που μαζεύεται θεωρείται πολύ αρνητικό τσι στο φενγκ σούι.
 • Τη γιορτινή περίοδο τοποθετήστε στην κουζίνα του σπιτιού μια γαβάθα με πορτοκάλια, σύμβολο πλούτου, ευτυχίας και αφθονίας. Στην Κίνα τρώνε και προσφέρουν πορτοκάλια στους καλεσμένους, γιατί η λέξη «κουμ» (πορτοκάλι) σημαίνει «χρυσάφι». Για να προσφέρετε ένα απλό δωράκι που φέρνει καλή τύχη, βάλτε μερικά πορτοκάλια σε ένα σακουλάκι από χρυσαφί χαρτί, που θα το κλείσετε με ένα φιόγκο από κόκκινες και πράσινες κορδέλες.
 • Ρόδια και κουκουνάρια, κάστανα και μήλα πρέπει να κυριαρχούν στις συνθέσεις σας στο χώρο.
 • Ένα κλαδί από έλατο ή πεύκο απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και συμβολίζει τη μακροζωία. Διαλέξτε ένα κλαδί με τρία κλωναράκια, που αντιστοιχούν στους τρεις τομείς της ζωής: υγεία, αισθηματικά και οικονομικά, και αφήστε το στο σαλόνι/α σας, σε ένα βάζο με νερό για τρεις ημέρες, δίπλα στην κεντρική είσοδο του σπιτιού. Την τέταρτη ημέρα κάψτε το, όπως έκαναν οι αρχαίοι κινέζοι πολεμιστές, περνώντας το από το ένα χέρι στο άλλο.
 • Κλαδιά από μπαμπού, είναι επίσης πολύ ευοίωνα, σε μονό αριθμό, στα ανατολικά (οικογένεια) και νοτιοανατολικά (πλούτος) του σπιτιού σας.
 • Το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό είναι τα κλασικά εορταστικά χρώματα αλλά και αυτά που δίνουν γιανγκ ενέργεια τις κρύες μέρες του χειμώνα που είναι γιν, όπως ξέρουμε. Χρησιμοποιείστε τα σε καλύμματα, σεντόνια, μαξιλάρια, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα κ.λ.π.
 • Κρύψτε ένα βάζο μεταλλικό, που θα το λέμε βάζο του πλούτου και θα το γεμίσετε με νομίσματα ως επί το πλείστον ,κι όχι χάρτινα, είναι δεκτά και αυτά με τρύπα στη μέση και ρύζι. Θα το βάλετε στο Ανατολικό δωμάτιο του σπιτιού σας, όπου εκεί θα μεταφερθεί τον καινούργιο χρόνο το άστρο 8 του πλούτου και θα βοηθήσει πολύ στην αποταμίευση της οικογένειας.

Το εορταστικό τραπέζι

 • Το γιορτινό τραπέζι πρωταγωνιστεί αυτές τις ημέρες. Εδώ θα μαζευτούν συγγενείς και φίλοι, σε ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική ― ευκαιρία για να αναπτυχθούν ανθρώπινες σχέσεις, πιο ουσιαστικές και αρμονικές. Ένα τραπέζι στολισμένο με επιλεγμένα πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα σε γιορτινά χρώματα, εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, εκφράζει την προσωπική μας φροντίδα και την αγάπη που δείχνουμε στους καλεσμένους μας.
 • Σύμφωνα με το φενγκ σούι, το τραπέζι καλύτερα να είναι ροτόντα, που συμβολίζει την αφθονία. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι αν το τραπέζι σας είναι τετράγωνο πρέπει να αγοράσετε άλλο.
  Αρκεί να μην καθίσουν οι καλεσμένοι στις γωνίες, γιατί αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ταραχή και εκνευρισμό. Στρώστε το καλό σας τραπεζομάντηλο: λευκό για χαλάρωση, κίτρινο για ζεστασιά, πράσινο για ζωτικότητα, γαλάζιο για επικοινωνία.
 • Στο κέντρο τοποθετήστε μια σφαίρα από κρύσταλλο, μια κρυστάλλινη γαβάθα με φρούτα εποχής, που συμβολίζουν την αφθονία, μερικά κεράκια που επιπλέουν στο νερό σε σχήμα λουλουδιού και τα οποία θα τα ανάψετε την ώρα του φαγητού ή ημιπολύτιμους λίθους, όπως κιτρίνη ή ροζ χαλαζία.
 • Αν επιλέξετε ημιπολύτιμους λίθους, για να διακοσμήσετε το κέντρο του τραπεζιού, φροντίστε να προσθέσετε μερικά κεριά στα χρώματα που προτιμάτε, ώστε η ζεστασιά της φλόγας να δημιουργήσει ατμόσφαιρα θαλπωρής.
 • Τα κρυστάλλινα ποτήρια και τα αστραφτερά ασημένια μαχαιροπήρουνα εξασφαλίζουν τη γρήγορη κυκλοφορία του Qi. Το κρύσταλλο χρησιμοποιείται συχνά στο φενγκ σούι, γιατί ανακλώντας το φως προσελκύει την καλή τύχη και τη θετική ενέργεια.
 • Ετοιμάστε το γιορτινό φαγητό με αγάπη και αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στο σερβίρισμα. Στολίστε κάθε πιάτο με ζωντανά χρώματα και φυλλαράκια από αρωματικά βότανα ή λουλούδια.
  Στη θέση κάθε καλεσμένου ένα μικρό καμπανάκι ή ένα κλαδάκι δεμένο με κόκκινη κορδέλα θα χαρίσει σε όλους καλή διάθεση και αισιοδοξία.
 • Συνθέσεις με κόκκινα και λευκά κεριά, φωτάκια στις γωνίες του σπιτιού και το αγαπημένο σας άρωμα χώρου, είναι αρκετά να σας γεμίσουν χαρά και αρμονία.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Τα νέα αυτοκίνητα ρυπαίνουν όλο και λιγότερο, μετά το σκάνδαλο για τους ντιζελοκινητήρες

Ολο και πιο αποδοτικά και με λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου είναι τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με τις επίσημες δοκιμές που αναφέρθηκαν από τις εθνικές αρχές και που ανακοινώθηκαν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος. Βεβαίως, μετά το σκάνδαλο της Volkswagen - Νοέμβριος 2015 (που με κατάλληλο λογισμικό αλλοίωνε τα αποτελέσματα των ελέγχων, έτσι ώστε να φαίνονται αυτοκίνητα της εταιρείας με χαμηλότερες εκπομπές απ’ ό,τι ήταν στην πραγματικότητα), υπάρχουν πλέον μεγάλες αμφισβητήσεις για την αξιοπιστία των μετρήσεων.

Σκάνδαλο VW: Αποζημίωση 4.400 ευρώ σε κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου στις ΗΠΑ

Περισσότερα...

ΜΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

 Ο Ηλεκτρολογικός Τομέας τού 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους: Ιωάννη Τζωρτζάκη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ12 Μηχανικών (Κρήτης και Κυκλάδων), Μιχαήλ Λαγουδάκο, Σχολικό Σύμβουλο Ηλεκτρολόγων ΠΕ12 (ΔΔΕ Β΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Κρήτης), Επιστημονική-Επαγγελματική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.ΤΕ.Μ. Παράρτημα Κρήτης), Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνει το «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας Μάρτιος 2016» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ: Υβριδικά Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα με την Τεχνολογία Υδρογόνου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ημερίδα 14/02/2015 & 28/02/2015 (10:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.) στο Αμφιθέτρο του Σχολείου

Στα πλαίσια διάδοσης αποτελεσμάτων Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει το 6ο Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου,σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου, με θέμα:

«Υβριδικά Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα με την Τεχνολογία  Υδρογόνου»

Περισσότερα...

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 20 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

3001496

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
1094
1258

Η IP σας είναι: 141.255.105.210