Συμβουλές Feng Shui για το έτος 2021

 

Δυτικά 8  - Αφθονία                                                                                                          

Η Δύση είναι μια πολύ ευοίωνη κατεύθυνση το 2021. Το άστρο 8 αντιπροσωπεύει τον πλούτο, την υγεία, την ευημερία, τη φήμη και την επιτυχία. θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ευμάρεια, ενέργεια, ζωτικότητα, κύρος, γενναιοδωρία ιδιαίτερα αν Δυτικά βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες και προϊόντα που έρχονται από τη Γη.
Θετική περιοχή του σπιτιού. Πρέπει να την ενισχύσουμε με τόνους κίτρινου, καφέ, μπεζ – στοιχείο γης και με κεραμικά αντικείμενα, πετρώματα ζαφείρι, κιτρίνη, χρυσόλιθο. Μειώνουμε τα μεταλλικά αντικείμενα.

Για να τα ενεργοποιήσουμε όλα αυτά τοποθετούμε το σιντριβάνι στο πιο δυτικό σημείο του σπιτιού σας ή ακόμα και σε επαγγελματικό χώρο.

Το δυτικό κομμάτι του σπιτιού είναι επίσης της γονιμότητας και της δημιουργικότητας οπότε τοποθετήστε πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Φωτογραφίες με χαρούμενα παιδιά, ήρωες της Disney, λούτρινα ζωάκια. Ακόμα αυτή η γωνιά έχει να κάνει με τα ταλέντα και τις τέχνες. Τοποθετήστε εδώ μουσικά όργανα, πίνακες ζωγραφικής, ή αντικείμενα του δικού σας ταλέντου.

Κέντρο 6 – Δύναμη                                                                                                                                      

Στο κέντρο θα έρθει το άστρο 6 και θα μας φέρει ουράνιες ευλογίες ! Το άστρο 6 επίσης είναι της δύναμης και της εξουσίας, των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο γι’ αυτούς που έχουν διευθυντικές θέσεις ή επιζητούν αναγνώριση, προαγωγή και φήμη. Για να το ενεργοποιήσουμε τοποθετούμε τον Οργονίτη* στο κέντρο μας.

 Οι οργονίτες προσφέρουν Προστασία-Ευημερία-Θετική ενέργεια-Αγάπη-Αφθονία-Καλή διάθεση -Δύναμη –Ενέργεια- Εξισσορόπηση των τσάκρας-Μειώνουν την ακτινοβολία.                                                       

Επίσης το άστρο 6 μπορεί να φέρει και  πλούτο, οπότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την τύχη χρημάτων με σύμβολα αφθονίας όπως φύλλα χρυσού, βούδα , ingot πλούτου, κιτρίνη, κλπ.

Ανατολή 4 – Γνώσεις και νέες γνωριμίες                                                                                                          

Το άστρο 4 σχετίζεται με την γνώση και τις σχέσεις! Τοποθετήστε την πλακέτα με το σύμβολο της διπλής Ευτυχίας* για να ενισχύσετε τον έρωτα την αγάπη και την συντροφικότητα!

Ευνοϊκός τομέας για καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς – αισθητικούς, μόντελινγκ, καλλιτέχνες, δασκάλους, συγγραφείς, ιδιαίτερα αν είναι η είσοδος του καταστήματος, γραφείου ή δωματίου τους.
Ιδανικός φέτος τομέας-δωμάτιο για σπουδαστές. Το γραφείο να κοιτάει στην Ανατολή, ποτέ πλάτη στην Α. Διατηρήστε το πολύ καθαρό. Εξαιρετικό έτος για προτάσεις γάμου- για γάμους. Επιτυχία θα έχουν αυτοί που βασίζονται σε αμοιβαία αγάπη και αλληλοσεβασμό. Αν η κύρια είσοδος είναι Ανατολή μην την χτυπάτε όταν ανοιγοκλείνετε γιατί μην ξεχνάμε την επιρροή των 3 σκοτωμών που χτυπά τον τομέα κι ας είναι ευοίωνος. Δεν ενισχύουμε το στοιχείο της φωτιάς αλλά επιλέγουμε τόνους του γκρι, πράσινου, γαλάζιου.
                                             

Στην ανατολή επίσης που είναι η γωνιά της υγείας μπορούν να τοποθετηθούν για προστασία εικόνες αγίων, ο Ινδικός Βούδας ή οι τρεις Θεοί Fu Lu Sao . Επειδή όμως στην ανατολή είναι και η γωνιά της οικογένειας μπορείτε εδώ να βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων που σας ευχαριστεί όμως να βλέπετε. Μην βάλετε πρόσωπα που σας στεναχωρούν, ή φωτογραφίες που σας θυμίζουν μια άσχημη εμπειρία.​

Βορειοανατολικά 9 –Χαρούμενα γεγονότα      

    Άστρο φήμης, ομορφιάς, θεάματος. Ιδανικό για ηθοποιούς, μουσικούς, ιδιαίτερα αν στον Βορειοδυτικό τομέα κάνουν τις πρόβες τους. Ιδανικός τομέας σε καταστήματα με glamour ρούχα, αξεσουάρ. Φέτος έχει θετική και αρνητική σημασία.                                                                       

Η βορειοανατολική θα είναι και αυτή μια ευνοημένη κατεύθυνση και το άστρο 9 θα φέρει καλή φήμη, δημοτικότητα και χαρούμενα γεγονότα. Τοποθετήστε εδώ το παγώνι για να προσελκύσετε καλοτυχία σε όλους τους τομείς!

Η βορειοανατολική είναι και η πλευρά των γνώσεων οπότε τοποθετήστε σε αυτό το σημείο μια υδρόγειο, μία κουκουβάγια ή έναν ελέφαντα που αυξάνει την μνήμη και βιβλία για γνώσεις. Ακόμα εδώ μπορούν να μπουν φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν πάρει Νόμπελ ή η φωτογραφία του Αϊνστάιν ή κάποιου σοφού.​

Βορράς 2 - Ασθένειες                                                                                                                                  

Στο Βορρά θα έρθει το άστρο 2 των ασθενειών. Για να προστατευτείτε τοποθετήστε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας* και μεταλλικά αντικείμενα!  

Για το 2 Μαύρο ιδιαίτερη θεραπεία αποτελούν 2 Φυσικές Νεροκολοκύθες βαμμένες χρυσές ή μεταλλικές χρυσές. Να μην κάθονται στον τομέα έγκυες ή να μην γυμνάζεστε σε αυτόν τον τομέα. Η ενέργειά του μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια, στρες, κατάθλιψη, απελπισία και να εγείρει συναισθηματικά ζητήματα. Επειδή πλήττει τον Βορρά που είναι το στοιχείο του νερού μπορεί να δημιουργηθούν θέματα στο ουροποιητικό και στα νεφρά. Μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο μέταλλο, λευκό, ασημί, χρυσό χρώμα και να ελαττώσουμε τα γήινα στοιχεία και χρώματα.

Βορειοδυτικά 7 – Λόγια                                                                                                             

Το άστρο 7 στα βορειοδυτικά μπορεί να φέρει διαφωνίες, τσακωμούς  και κουτσομπολιά. Μην υπογράφετε βιαστικά έγγραφα. Αποφύγετε τις παγίδες και οδηγείτε προσεκτικά σε φωτεινούς και όχι ερημικούς δρόμους. Εάν εκεί στο σπίτι ή στο γραφείο υπάρχει μπαλκονόπορτα ή η κεντρική είσοδος είναι ευάλωτο σημείο για κλοπές ή παραβίαση. Για προστασία εδώ τοποθετούμε το Baqua εσωτερικού χώρου*! 

Αυτή είναι και η γωνιά των μεντόρων, των ανθρώπων που βοηθούν, αλλά και της ουράνιας βοήθειας. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε θρησκευτικές εικόνες, Αγγελάκια και το σύμβολο της ουράνιας τύχης. Ακόμα εδώ είναι η γωνιά των ταξιδιών οπότε τοποθετήστε φωτογραφίες και αντικείμενα από μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε ή ακόμα κάποιο καραβάκι.​

Νοτιοανατολικά 5 – Δυσκολίες                                                                                                 

Στη πλευρά του πλούτου  θα βρίσκεται το πιο δύσκολο άστρο της χρονιάς, αποφύγετε εδώ να κάνετε ανακαινίσεις, καρφώματα και σκαψίματα, απομακρύνεται κόκκινες αποχρώσεις και αντικείμενα όπως σιντριβάνια, ενυδρεία, τηλεοράσεις.  Για το 5 κίτρινο μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες ή καμπάνες. Δεν είναι ευοίωνος τομέας για κρεβατοκάμαρα, γραφείο ή κεντρική είσοδο . Τοποθετήστε εδώ τη θεραπεία με το αλατόνερο*  (Στο μεταλλικό μπολ τοποθετείται μέχρι  τη μέση  το αλάτι και ύστερα τα 6 κινέζικα νομίσματα, μετά γεμίζετε το μπολ με νερό έως ένα δάχτυλο πριν την άκρη. Τοποθετείστε  το πάνω σε ένα πιάτο που δεν χρειάζεστε πια. Το νερό θα αφρίσει και θα πιτσιλάει και το πιάτο έχει το νόημα να μαζεύει αυτές τις πιτσιλιές). Τοποθετείτε το μπολ στο πιο νοτιοανατολικό σημείο του σπιτιού σε μια θέση που να μην το φτάνουν παιδιά και κατοικίδια.

Τον Φλεβάρη του 2022 το πρόβλημα θα φύγει από την νοτιοανατολική και τότε θα χρειαστεί να βάλετε το μπολ μαζί με το πιάτο και τα νομίσματα σε μια σακούλα, να την σφραγίσετε καλά και να την πετάξετε έξω στα σκουπίδια. Προσοχή. Μην αδειάσετε το νερό στο νιπτήρα ή λεκάνη του σπιτιού, πρέπει το νερό να πεταχτεί στα σκουπίδια, μακριά από το σπίτι.)     

Στη πλευρά του πλούτου τοποθετήστε επίσης αντικείμενα έχουν σχέση με τα χρήματα, έναν κουμπαρά γουρουνάκι, τον βάτραχο της αφθονίας, ένα βάζο πλούτου, ένα πίνακα με το σύμβολο του πλούτου, το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρυσού, το γατάκι και έναν οργονίτη αφθονίας. 

Νότος 1- Ευκαιρίες                                                                                                                       

Από το νότο θα φύγει το άστρο 2 που το 2020 μας ταλαιπώρησε αρκετά και θα έρθει το άστρο 1 το  οποίο θα φέρει ευκαιρίες ! Είναι ένα πολύ ευοίωνο άστρο για επιτυχία στη δουλειά , καλή σταδιοδρομία,  φήμη και πλούτο. Τοποθετήστε την καμήλα* για να ενισχύσετε την καριέρα σας!

 Επίσης το στοιχείο που χρειαζόμαστε εδώ για να ενισχύσουμε τη φωτιά που υπάρχει στο νότο  είναι το ξύλο , δηλαδή πράσινα χρώματα και αποφεύγουμε επειδή έρχεται το υδάτινο άστρο 1 να βάλουμε έξτρα το στοιχείο του νερού , δηλαδή  μπλε και μαύρα χρώματα.

Ευνοϊκός τομέας εάν εκεί βρίσκεται η είσοδος σπιτιού, γραφείου ή επιχείρησης. Θα φέρει σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα. Θα συμβάλλει σε προαγωγές, επιτυχία σε εξετάσεις, αναπάντεχα οφέλη, θα διευκολύνει το διάβασμα όσων το γραφείο είναι Ν.

Επειδή ο Νότος είναι η πλευρά της φήμης μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φήμη, όπως  το άλογο, πτυχία, βραβεία, διάσημοι και διαφημίσεις.                                                                                                                        

Νοτιοδυτικά -3(αλλαγές)

Στα νοτιοδυτικά έρχεται το άστρο 3 που θα φέρει αλλαγές αλλά μπορεί να φέρει σύγκρουση, διαφωνίες και νομικά θέματα. Είναι επιθετικό και πρόξενος σοβαρών ατυχημάτων σε μικρά παιδιά ή στον άντρα του σπιτιού, νομικών προβλημάτων και απώλεια χρημάτων.

 Χρησιμοποιήστε κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3. . Η ΝΔ πλευρά ανήκει στο στοιχείο της γης και ενισχύεται με το στοιχείο της φωτιάς, δηλαδή με τόνους του ροζ, κόκκινου, βάζουμε κεριά, φως και αμέθυστους.

Εδώ εγκαθίσταται ο θυμός, η εριστικότητα γι’αυτό αποφεύγουμε αν είναι δυνατόν να καθόμαστε πολύ σε αυτόν τον τομέα. Όχι ανακαινίσεις, σκαψίματα, μουσική. Εάν στον ΝΔ είναι η κρεβατοκάμαρα, κίνδυνος στις σχέσεις του ζευγαριού και αν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιδί. Σε αυτή την πλευρά επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ζευγάρι πάπιες, ροζ χαλαζίες, βάζα με άνθη, ρομαντικά αντικείμενα, ζευγάρια, πράγματα διπλά, καρδιές και οτιδήποτε συμβολίζει των έρωτα. Χρησιμοποιείστε κόκκινα χρώματα σε υφάσματα και χαλιά

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΟΥΡΑ

FSRC MASTER FENG SHUI

ΤΗΛ:6973453224

www.electricallab.gr

www.astrofengshui.gr

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

6052489

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
1354
1537

Η IP σας είναι: 110.154.132.184