Φυσικό - Ανθρωπογενές Περιβάλλον

Mικροσκοπικός κήπος εσωτερικού χώρου με σφραγίδα NASA

Το Green Wheel (Πράσινος Τροχός) της DesignLibero είναι στην ουσία μια περιστρεφόμενη ζαρντινιέρα, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για μικρούς και όχι ιδιαίτερα φωτεινούς χώρους.

Περισσότερα...

Στο διαδίκτυο το προσωπικό αρχείο του Αϊνστάιν

Τα κείμενα και τα λοιπά προσωπικά αντικείμενα, όπως ταχυδρομικές κάρτες, του διάσημου νομπελίστα Γερμανο-εβραίου φυσικού, βρίσκονταν έως τώρα επιμελώς φυλαγμένα σε χρηματοκιβώτια.

Περισσότερα...

Ένα βήμα πιο κοντά στο «διάβασμα» της σκέψης

Ένα βήμα πιο κοντά στο «διάβασμα» της σκέψης

Οι νευροεπιστήμονες έκαναν ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το «διάβασμα» του ανθρώπινου νου, με απώτερο στόχο να «ακούσουν» και να αποκωδικοποιήσουν τις σκέψεις.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Μπράιαν Πέισλι και τον καθηγητή ψυχολογίας και νευροεπιστήμης Ρόμπερτ Νάιτ του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, μπόρεσαν να «μεταφράσουν» σε λέξεις τα ηλεκτρικά εγκεφαλικά κύματα που αντιστοιχούν στα λόγια.

Περισσότερα...

«Αέρινο» υλικό

«Αέρινο» υλικό

Το νέο υλικό αναπτύχθηκε για λογαριασμό της περίφημης υπηρεσίας DARPA του Πενταγώνου των ΗΠΑ.

Περισσότερα...

Οδηγός Νομοθεσίας για την Προστασία του Περιβάλλοντος

Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 1996-97, αναθέτει στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας την ανάληψη πρωτοβουλιών Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και ενημέρωσης. Σ΄αυτά τα πλαίσια παραθέτουμε θεματικό οδηγό της νομοθεσίας που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερα...

Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων (Ε.Π.Ο.)

Η ΕΠΟ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συνέχιση της διαδικασίας αδειοδότησης σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ. Για την έκδοση απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων...

Περισσότερα...

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 47 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

6050557

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
959
1522

Η IP σας είναι: 124.119.116.164