ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ 2009

 

Image 

 ΕΠΕΙΔΗ  ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Οι πιο ευνοημένες κατευθύνσεις για το 2009 είναι οι: ΝΑ, ΒΔ και ΝΔ. Smile

Οι κατευθύνσεις που χρειάζονται προσοχή είναι Βόρεια και Δυτική και σε μικρότερο βαθμό, Ανατολική  και Βορειοδυτική

 Αναλυτικότερα: 

στο ΚΕΝΤΡΟ του σπιτιού σας, βάλτε ένα κόκκινο αντικείμενο, ένα στοιχείο φωτιάς, για να έχετε  την τύχη με το μέρος σας. Η επιρροή που δέχεται αυτό το σημείο επαυξάνει όλα τα καλά που έχουν δρομολογηθεί στη ζωή σας ενίοτε και τα κακά βέβαια με τη αστείρευτη ενέργεια της φωτιάς. 

στα ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ βάλτε ένα γυάλινο ή κεραμικό δοχείο με αλατόνερο, το οποίο θα αλλάζετε καθημερινά, ή κάποιο ενυδρείο με ένα ή έξι μαύρα ψαράκια. Μην συζητάτε σε αυτή την περιοχή για ευαίσθητα οικογενειακά θέματα και μην κάνετε οικοδομικές εργασίες όπως γκρεμίσματα και τρυπήματα. 

στα ΝΑ φέτος έρχεται η ευνοϊκότερη ενέργεια του χρόνου, κυρίως στα οικονομικά και ερωτικά. ΕΝΙΣΧΎΣΤΕ τη τοποθετώντας, στοιχεία ΓΗΣ και ΦΩΤΙΑΣ( κόκκινες αποχρώσεις και τριγωνικές φόρμες). 

στα ΝΟΤΙΑ είναι καλή η ενέργεια για ακαδημαϊκά επιτεύγματα αν έχετε εδώ το δωμάτιο στο οποίο μελετάτε ή γράφετε . Χρησιμοποιήστε το στοιχείο του νερού μαύρα ή σκούρα μπλε χρώματα ή αντικείμενα με ελεύθερες φόρμες. 

στα ΝΔ  χρησιμοποιήστε το στοιχείο του μετάλλου, ένα στρογγυλό μπολ με έξι χρυσαφί μπαλίτσες. Η ενέργεια που υπάρχει φέτος εδώ σας βοηθά να ανεβείτε ιεραρχικά στο χώρο της εργασίας σας. Χρειάζεται προσοχή σε προβλήματα υγείας που τυχόν θα παρουσιαστούν στους πνεύμονες και το κεφάλι ιδιαίτερα στη σύζυγο ή τη μητέρα της οικογένειας. 

στα ΔΥΤΙΚΑ βάλτε μεταλλικά αντικείμενα και μια φυσική αποξηραμένη κολοκύθα, βαμμένα σε χρυσαφί απόχρωση. Αποφύγετε τα χρώματα και τα αντικείμενα  της φωτιάς. Αν η κρεβατοκάμαρά του ζευγαριού  είναι δυτική θα υπάρχει ένταση στις σχέσεις για φέτος. Καλό θα ήταν να μην κοιμούνται εδώ έγκυες , ηλικιωμένοι ή αυτοί που έχουν προβλήματα με το πεπτικό τους σύστημα. 

στα ΒΔ βάλτε φυτά μπαμπού και διάφανα μεταλλικά η μαύρα αντικείμενα με ελεύθερες φόρμες. Αυτή η ενέργεια φέτος σας δίνει καλοτυχία και φήμη, ιδιαίτερα στον σύζυγο και πατέρα της οικογένειας. Προσοχή στα μάτια και το ουρογεννητικό σύστημα. 

στα ΒΟΡΕΙΑ βάλτε μεταλλικά αντικείμενα που ηχούν ή ένα ηχοσύστημα,. ή μεταλλικές ράβδους. Η ενέργεια σ’ αυτό τον τομέα φέτος είναι πολύ δυσμενής και φέρνει οικονομικές απώλειες, ατυχήματα και προβλήματα υγείας. Αποφεύγετε το βορινό τμήμα του σπιτιού σας για φέτος και μην κάνετε εκεί ανακαινίσεις ή οικοδομικές  εργασίες. 

στα ΒΑ ενισχύστε το χώρο με στοιχεία της φωτιάς, για να εξασθενήσει η ενέργεια που έρχεται  φέτος σε αυτό το τμήμα του σπιτιού ή του γραφείου σας, η οποία φέρνει καυγάδες νομικές επιπλοκές  και συγκρούσεις. Προσοχή στο συκώτι και τη χολή.   

ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

Σύμβουλος ευνοϊκής χωροθέτησης FengShui

τηλ: 6973453224

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

2886910

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
674
1304

Η IP σας είναι: 185.191.171.17