Εκπαιδευτικές Επισκέψεις Μαθητών στην Εταιρία KOUVIDIS

Στα πλαίσια Εκπαιδευτικών Επισκέψεων των μαθητών των ΕΠΑΛ (Επαγγελματικών Λυκείων), σε Επαγγελματικούς και Βιομηχανικούς χώρους, το 1° ΣΕΚ  (Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο) Ηρακλείου, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς, προτοπορεί με τον να προβαίνει στην προώθηση και διοργάνωση, για την συμμετοχή των μαθητών του, σε εκδηλώσεις και προγράμματα υπηρεσιών Ενημέρωσης, πως το OPENHOUSEs, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης των πελατών της Εταιρίας KOUVIDIS.

 

 

 

Η πολύχρονη εμπειρία, η σύγχρονη φιλοσοφία ανάπτυξης, η ολική ποιότητα, οι καινοτόμες λύσεις και ένα αξιόπιστο δίκτυο διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό δικαίως κατατάσσουν την εταιρία KOUVIDIS στις ηγετικές και ισχυρές βιομηχανίες στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.

ImageImage

Ως οικογενειακή εταιρία η αγάπη & το πάθος που δημιουργήθηκαν από την στιγμή της ίδρυσης, συνεχίζουν να εξελίσσονται, από γενιά σε γενιά, χωρίς να θέτουν περιορισμούς στο όραμα της. Περιηγηθείτε, μαθαίνοντας για την ιστορία της, γνωρίστε τις αξίες της, ενημερωθείτε για τα τελευταία δομικά έργα που την εμπιστεύθηκαν.

ImageImage

 

Φωτογραφίες από την 1η επίσκεψη (2 Μαρτίου 2011) των μαθητών του 1ου ΣΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. (Τμήμα ΓΗ1 Ηλεκτρολόγων του 5ου  ΕΠΑΛ Ηρακλείου).

 

ImageImage

Image

Φωτογραφίες από την 2η επίσκεψη (22 Μαρτίου 2011) των μαθητών του 1ου ΣΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. (Τμήμα ΓΗ2 Ηλεκτρολόγων του 5ου  ΕΠΑΛ Ηρακλείου και το Τμήμα ΓΕ2 Ηλεκτρολόγων του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου).

 

Image

Image

Φωτογραφίες από την 3η επίσκεψη (6 Απριλίου 2011) των μαθητών του 1ου ΣΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. (Τμήμα ΓΕ1 Ηλεκτρολόγων του 6ου  ΕΠΑΛ Ηρακλείου και το Τμήμα ΒΕ2 Ηλεκτρολόγων του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου).

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 38 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

2599888

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
903
922

Η IP σας είναι: 3.233.219.101