Εξοικονόμηση Ενέργειας

 Image
0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Η μη γραμμική φύση των σύγχρονων ηλεκτρικών φορτίων καθιστά αναγκαία τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των αρμονικών. Η βελτιστοποίηση της ποιότητας ισχύος σε ενεργοβόρες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας. Με βάση τη νέα στρατηγική ενεργειακής πολιτικής θα πρέπει στο εγγύς μέλλον να αναζητηθούν τρόποι για την επίτευξη δύο πολύ βασικών στόχων, της εξοικονόμησης ενέργειας και της βελτιστοποίησης της ποιότητας ισχύος της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 Image

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία, η παρουσία αρμονικών στο δίκτυο, δημιουργεί τρομερά προβλήματα στην ηλεκτρική εγκατάσταση και οδηγεί σε αυξημένο κόστος κατανάλωσης ενέργειας, αστοχίες και πρόωρη φθορά του εξοπλισμού. Το αναπτυσσόμενο από την εταιρία μας μοντέλο αποτελεί τη βέλτιστη λύση, η οποία ενσωματώνει την τεχνογνωσία αιχμής και την κορυφαία τεχνολογία του εξοπλισμού, για την απόσβεση των αρμονικών ρεύματος - τάσης.

Τα άμεσα οφέλη για μία ηλεκτρική εγκατάσταση με βάση την εφαρμοζόμενη τεχνογνωσία δηλαδή την κατασκευή και την εγκατάσταση των παρεμβάσεων βέλτιστης διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας είναι:

  • Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας
  • Μείωση Μέγιστης Ζήτησης Ισχύος (ΚΜΖ)
  • Βελτιστοποίηση του συντελεστή ισχύος cosφ
  • Μείωση των αρμονικών ρεύματος - τάσης
  • Βελτίωση του βαθμού απόδοσης των κινητήρων
  • Μικρότερη φθορά και αποφόρτιση όλου του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
  • Βελτιστοποίηση της ποιότητας τάσης-ρεύματος.

Στόχος είναι, το εφαρμοζόμενο σύστημα να παρέχει τον απαιτούμενο όγκο πληροφοριών για την εξαγωγή συμπερασμάτων που επηρεάζουν την μορφή της καμπύλης ζήτησης φορτίου και το επίπεδο ζήτησης. Έτσι έχουμε ως τελικό όφελος την αλλαγή της μορφής του φορτίου και του επίπεδου ζήτησης με βάση τη στρατηγική εξοικονόμησης ενέργειας που εφαρμόζουμε.

http://www.siemens.gr/sirius/Power_management.asp

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

3269093

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
147
1392

Η IP σας είναι: 3.234.221.162