ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου Κρήτης

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Πέτρος Κακαζιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου - Κρήτης).

Το νέο Δ.Σ. της Ενωσης έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Κακαζιάννης Πέτρος, ΠΕ 1703 1η ΕΠΑ.Σ.
  • Αντιπρόεδρος: Παναγιώτου Δημήτριος, ΠΕ 1707 4ο ΕΠΑ.Λ.
  • Γενική γραμματέας: Αλεξίου Πολυξένη, ΠΕ 1810 2ο ΕΠΑ.Λ.
  • Οργανωτική γραμματέας: Γραικού Μαρία, ΠΕ 1804 & ΠΕ 11 1η ΕΠΑ.Σ.
  • Ταμίας: Μπίρμπα Ελισάβετ, ΠΕ 1707 5ο ΕΠΑ.Λ

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς 28/12/2010

Image

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. ) με τη σημερινή της μορφή, ιδρύθηκε  το 1987 και το καταστατικό της εγκρίθηκε με απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών με αριθμό 4450/87. Είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και μέλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σκοπός  της ΟΛΤΕΕ είναι η προαγωγή των θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής-Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, που αφορούν την διάρθρωση και λειτουργία της, τους εκπαιδευόμενους μαθητές της, τους διδάσκοντες καθηγητές της και τις κοινωνικές και οικονομικές απαιτήσεις κάθε εποχής. Σήμερα, στα πλαίσια της ενιαίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προάγει τα θέματα των Τεχνικών - Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) συμβάλλοντας στην ανάδειξή και στην επίλυσή τους με ποικίλους τρόπους, που εκτείνονται από την απλή ενημέρωση και συνεργασία μέχρι την μαχητική διεκδίκηση και αντίδραση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ευόδωση του έργου της είναι η στήριξη των προσπαθειών της με την συμμετοχή του συνόλου των εκπαιδευτικών, αλλά και όλων εκείνων των παραγόντων, που εμπλέκονται στην διαμόρφωση του πλαισίου της ΤΕΕ. Τα μέλη της Ομοσπονδίας πιστεύουν ότι η ΤΕΕ, με συλλογική προσπάθεια, θα καταλάβει και στην χώρα μας την θέση που της αρμόζει σε εκπαιδευτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες χώρες και ιδιαίτερα στις λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

2598426

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
363
2094

Η IP σας είναι: 207.46.13.149